Om oss

Reer & Horten Trafikkskole

Velkommen til kjøreopplæring på vår trafikkskole sentralt i Horten. Vi tilbyr kyndig trafikkopplæring for kommende bilførere i Vestfold regionen.

Reer & Horten Trafikkskole ble grunnlagt i 1961 og ligger sentralt i Horten sentrum. Vi er fem ansatte på trafikkskolen.

Vi gir en kvalitetsopplæring og følger  norsk forskrift for trafikkopplæring. Vår oppgave er å utdanne trafikksikre elever slik at de har ett godt grunnlag for videre ferdsel i trafikken.

Kjøreopplæring i Vestfold

Vi tilbyr: Opplæring på klasse B, opplæring på klasse BE, automatgir, tilhenger, spesialtilpasning av utstyr i bil, du kan også ta båtførerprøven hos oss. Besøk oss gjerne i Storgata 5 i Horten, eller send oss en e-post.

Stort sett starter og avslutter timene på kontoret i Horten. Vi kjører også i Re, og her henter vi og avslutter der det passer best for deg.  Vi er fleksible med tider, og gjør alt vi kan for at opplæringen skal bli best mulig for deg.  Du som kunde er vårt hovedfokus, og vi jobber hardt for at du skal få den beste opplæringen.